Eπιστροφή στη βάση με μετάλλια για τον Άτλαντα Βόλου

Με πολλά μετάλλια, εκπληκτικές επιδόσεις αλλά πάνω απ’όλα με πολλά χαμόγελα, επέστρεψαν τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου, από το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών.

Ο Άτλας Βόλου συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 8 αθλητές και αθλήτριες, έχοντας συνολική συγκομιδή 6 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα). Μάλιστα οι υπεύθυνοι του συλλόγου κάνουν λόγο για συγκομιδή-ρεκόρ για την Ιστορία της Ακαδημίας και για την καλύτερη συγκομιδή απ’όλα τα Σωματεία της Μαγνησίας, καθώς και για μία από τις καλύτερες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία!

«Δεν είναι όμως μόνο τα μετάλλια που μας έκαναν ευτυχισμένους και περήφανους για άλλη μια φορά σ αυτούς τους αγώνες, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκαν τα παιδιά μας και οι εκπληκτικές επιδόσεις που σημείωσαν» συμπληρώνουν παράλληλα.

Στο πλαίσιο των αγώνων η Ελένη Βιδούρη κατέκτησε δύο μετάλλια (ένα χρυσό στα 80 μ. με εμπόδια και ένα αργυρό στο τετραπλούν) με τις επιδόσεις της να χαρακτηρίζονται καταπληκτικές. «Ειδικά η επίδοσή της στα 80 μ. με εμπόδια (12,00) είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γκαγιάννης κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια επίσης. Ήταν 2ος στα 100 μ. με εμπόδια με επίδοση 14,51’’, 1 μόλις εκατοστό του δευτερολέπτου  λιγότερο από τον 1ο, με ατομικό ρεκόρ. Επίσης ήταν 3ος και στο τετραπλούν με 15,25 μ. Την παρέα των μεταλλίων κλείνει η μικρή αυτής, Στεφανία Παραγιούτσικου, με δύο μετάλλια.  Ήταν 3η  στο τετραπλούν με επίδοση 13,48 μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο και στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5,28 μ.

Από εκεί και πέρα, η Μαρία Βουρβούλια αγωνίστηκε στον Ακοντισμό και με επίδοση 25,77 μ. πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, κατέλαβε την 7η θέση.

Τέλος ο Άτλας συμμετείχε στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με δύο αθλήτριες της μικρότερης κατηγορίας, με επίδοση 43,64’’ και κατέλαβαν την 8η θέση. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Ελένη Αντζούρη, Αντωνέλα Σαρρή, Μαρία Βούλγαρη και Δέσποινα Καυκούλα.

«Ένα τεράστιο μπράβο αξίζουν σίγουρα οι προπονητές μας Δημήτρης Θεοχάρης και Στέφανος Κορώνας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους γονείς μας, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, ώστε να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο αυτή την όμορφη Αθλητική Οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει» αναφέρει επίσης ο Άτλας Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.