Επιστροφή στην δράση μετά από 15 μέρες για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τον Αλμωπό Αριδαίας υποδέχονται την Κυριακή (30/05) στη Νεάπολη οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την περιπέτεια υγείας με την τροφική δηλητηρίαση που πέρασαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, καλείται να επιστρέψει στην δράση και στις νίκες. Ο προγραμματισμένος αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου που ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα αναβλήθηκε και θα οριστεί, αν όλα πάνε καλά, εκ νέου.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αλμωπός Αριδαίας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League την Κυριακή (30/05, 17.00). Η ομάδα της Πέλλας έχει δείξει μαχητικό πνεύμα στο πρωτάθλημα, απέσπασε ισοπαλία στον προηγούμενο ματς απέναντι στην Βέροια και βρίσκεται στο -2 από το συγκρότημα της Μαγνησίας. Στο ματς του πρώτου γύρου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποδράσει από την Αριδαία χάρη σε γκολ του συνήθη ύποπτου για φέτος, Ιάσωνα Παπαδημητρίου.

Μπορεί λόγω του καλού ξεκινήματος της χρονιάς και του πιο βατού προγράμματος  που έχει από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός να μην κινδυνέψει, αλλά κόσμος, ιθύνοντες και ποδοσφαιριστές επιθυμούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Βέβαια, ο Απόλλωνας Πόντου με τις δύο σερί του νίκες, αναζωπυρώνει… κάπως την μάχη για τον υποβιβασμό και οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά εκτός παραμένει ο Γραικός με τον Παπακώστα να μπαίνει και αυτός στο απουσιολόγιο του Βασίλη Βούζα, καθώς ο νεαρός μπακ τραυματίστηκε στο φιλικό με την Εθνική Ενόπλων. Ο Χρήστος Αγρόδημος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τα εναπομείναντα παιχνίδια, με τον έμπειρο μέσο να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν. Τσαγκαλίδης και Σκοπελίτης ήταν να επιστρέψουν με τον Απόλλωνα Πόντου, οπότε η λογική λέει πως αμφότεροι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αλμωπός, ορίστηκε ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς της Ένωσης Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Αρμακόλας (Κυκλάδων) και Παγουρτζής (Πειραιά).

Χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας επέβαλλε ποινή 1000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τα όσα κατέγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ απαλλάσσει τον Σωτήρη Μαυρονάσιο από την αποδιδόμενη σε αυτόν χρηματική παράβαση.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της FL

Σάββατο (29/05)

17:00 Βέροια – Πανσερραϊκός

Κυριακή (30/05)

17:00 ΑΕΠ Κοζάνης – Θεσπρωτός

17:00 Καβάλα – ΠΟ Τρίγλιας

17:00 Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας

17:00 Πιερικός Απόλλων Πόντου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.