Επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες με τη Δήμητρα για τον Παναγιώτη Βούλγαρη

Επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες για τον Παναγιώτη Βούλγαρη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενισχύοντάς την στην πρώτη της χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Είναι μία κατηγορία που ο Παναγιώτης Βούλγαρης τη γνωρίζει, αφού έπαιξε σ’ αυτή τη σεζόν 2017-18 με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού. Τις τελευταίες σεζόν θυμίζουμε ότι ο 34χρονος Αλμυριώτης ήταν αρχικά προπονητής στους Μυρμηδόνες, χωρίς ν’ αγωνιστεί, και πέρσι μόνο ποδοσφαιριστής, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του Πλατάνου στην Α’ ΕΠΣΘ. Το ταλέντο και οι δυνατότητες ποτέ δεν του έλειψαν και θέλει να κάνει το come back σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.  Ο Παναγιώτης Βούλγαρης έχει παίξει και έξι χρόνια στην παλιά Δ’ Εθνική με τον Γ.Σ. Αλμυρού, την Επανομή και τον Π.Ο. Τριγλίας. Η ανακοίνωση της Δήμητρας έχει ως εξής:

“…ποδοσφαιριστής με γεμάτο βιογραφικό και πολλούς τίτλους…

Φέτος, εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου με την ιδιότητα του προπονητή της ακαδημίας μας.
Όμως η συνεργασία μας μαζί του δε θα περιοριστεί σε αυτόν τον τομέα.
Η επιθυμία να βοηθήσει την ανδρική ομάδα ήταν γνωστή από καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να φορέσει τα πράσινα και να ριχτεί στη μάχη της Γ’ Εθνικής!

Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βούλγαρη Παναγιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον Παναγιώτη, υγεία, επιτυχίες και προπάντων δύναμη να αντεπεξέλθει στο πολυεπίπεδο έργο που έχει αναλάβει!”

*Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης Βούλγαρης με τον Βασίλη Καραμπάση, γενικό γραμματέα του Δ.Σ. του συλλόγου, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που εργάζονται πυρετωδώς για την υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν αλλά και την εγγραφή νέων μελών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.