Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό Βόλου, 3-0 την ΑΕΠ Κοζάνης

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε σήμερα στις 17:00 την ΑΕΠ Κοζάνης στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ως φαβορί στο παιχνίδι απέναντι στην ουραγό του ομίλου και κατάφεραν στην επανάληψη να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ και να φτάσουν στο άνετο 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αργό ρυθμό, παρόλα αυτά η ομάδα του Βασίλη Βούζα κατάφερε να κάνει τρεις τελικές. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 18′ με τον Βουκελάτο να υποδέχεται την μπάλα μες την περιοχή από τον Μπουτζίκο, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε πάνω στον Βοριαζίδη και η μπάλα.

Στο 32′ ο Κόλα εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως είδε την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να εξοστρακίζεται μακριά από τα καρέ της φιλοξενούμενης ομάδας. Από εκεί και πέρα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βουκελάτος επιχείρησε να κρεμάσει τον Σταυρίδη, όταν ο δεύτερος έκανε μια κακή εκτίμηση και δεν απομάκρυνε όπως θα ήθελε την μπάλα. Η μπάλα έφτασε στον Βουκελάτο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο 23χρονος εξτρέμ επιχείρησε από το κέντρο αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και παραχώρησε κόρνερ.

Η ανωτερότητα έγινε γκολ!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε… κυνικός στο δεύτερο ημίχρονο και μετέτρεψε σε γκολ τις καλές στιγμές που δημιούργησε. Ουσιαστικά μπορεί να πει κανείς ότι «καθάρισε» το ματς μέσα σε ένα εικοσάλεπτο!

Το 1-0 ήρθε στο 61′. Ο Βουκελάτος εκτέλεσε ένα κόρνερ που από τα δεξιά και ο Γιαννίτσης βρέθηκε αμαρκάριστος στην «καρδιά» της άμυνας, για να βάλει σε θέση οδηγού τους «ερυθρόλευκους».

Στο 75′ η ομάδα του Βασίλη Βούζα διπλασίασε τα τέρματά της της. Ο Κόλα έκανε μια κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαδημητρίου με ψυχραιμία πέρασε τον Σταυρίδη και από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0.

Στο 81′ ο Μπουτζίκος έκανε το 3-0. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, μπήκε με ατομική προσπάθεια μέσα την περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει πιο άνετη την επικράτηση των γηπεδούχων.

Στο 92′ ήρθε και μια τελική για την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Λι έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο βρήκε στο δοκάρι του Λαδά και κατέληξε πλάγιο άουτ από την ταχύτητα που είχε. Τέλος, στο 94′ ένα σουτ του Ταΐρη μέσα στην περιοχή δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων».

Με το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μαχαίρα, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες, κάνοντας αυτό που έπρεπε απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης, μετά από πέντε αγωνιστικές, στις οποίες μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία!

Κάρτες

Κίτρινες: 63′ Παπαδημητρίου, 66′ Φιλίποβιτς, 74′ Λαδάς / 39′ Βοριαζίδης, 55′ Ντούκα

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Σκοπελίτης (83′ Πέλκας), Μπουτζίκος (83′ Κατσούκης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα, Βουκελάτος (73′ Κολέλα), Παπαδημητρίου, Τζούριτς (46′ Τσαγκαλίδης), Νικλητσιώτης (67′ Ερέρα)
ΑΕΠ Κοζάνης (Νάντβορνικ): Σταυρίδης, Τρομπούκης (61′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (80′ Τσελέπης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (80′ Λι), Ντινόπουλος (46′ Αιχμαλωτίδης), Ταίρης, Βοριαζίδης (80′ Τσιάρας), Φωλίνας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.