Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλος 2004

Μια ακόμη νίκη – την 3η σε 4 αγώνες – πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004 το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Πανσερραϊκή, με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα όπως αναφέρουν τα μέλη της, τονίζοντας ότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Με πολύ καλό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, όμορφους συνδυασμούς και εξαιρετική ανάπτυξη, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ που χάθηκαν είτε από την αστοχία των παικτριών μας είτε από την πολύ καλή απόδοση της αντιπάλου τερματοφύλακα. Από την άλλη η πολύ καλή αμυντική λειτουργία δεν έδωσε τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να φανεί απειλητική.

Το 1-0 έγινε στο 55’ με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ της Νέννε, ενώ το 2-0 έγινε στο 85’ μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ της Ογκίτσι.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Βόλος 2004 έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με αντίπαλο τη Ροδόπη 87, εκτός έδρας, στις 5 Δεκεμβρίου.

Για την ομάδα της Έλενας Κουσκούνη αγωνίστηκαν οι: Τσιλίκα, Καρακάνα, Παπασακελλαρίου (82’ Κιάρη), Αβντόλλι, Κέκου (56’ Παπαδοπούλου), Νέννε, Γκέκα, Oγκίτσι, Πανέρη (61’ Νικάκη), Βέτσικα, Σαρρηγιάννη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.