Επιστροφή στον Γ.Σ. Αλμυρού για τον Βασίλη Νάκο

Επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε ο 34χρονος Βασίλης Νάκος, που θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού στη Γ’ Εθνική. Ο Νάκος είχε παίξει τελευταία φορά στον Γυμναστικό το 2013, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση:

“Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την τρίτη μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην ομάδα θα επιστρέψει και θα αγωνίζεται ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΚΟΣ.

Ο Βασίλης είναι γεννηθείς το 1986, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις πάουερ φόργουορντ και σέντερ. Χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό του παιχνίδι και τη δύναμη που προσφέρει μέσα στη ρακέτα.
Ξεκίνησε το μπάσκετ το 1998 και αποτελεί παιδί του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, αφού πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομών και την αντρική ομάδα έως και το 2005.
Το 2006 και το 2007 αγωνίστηκε για μικρό διάστημα στη Λασσάνη και στο Βελβεντό Κοζάνης αντίστοιχα.
Το 2012 επέστρεψε στον Γυμναστικό, όπου και αγωνίστηκε για δύο χρονιές έως και το 2013.
Το 2014 αγωνίστηκε στον Άδμητο Βελεστίνου όπου και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑΘ.
Από το 2015 εως και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην συντοπίτισσα Δήμητρα Ευξεινούπολης, βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην επιστροφή του στην ομάδα και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την φανέλα που από μικρός τίμησε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.