Επιστροφή στον πάγκο του Ολυμπιακού Β. για Βλιώρα, που παραμένει και στην Αγριά

Την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανέλαβε ο Γιώργος Βλιώρας, που επιστρέφει στους ερυθρόλευκους μετά από διάλειμμα μίας σεζόν. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει παράλληλα να εργάζεται και στην Αγριά B.C. στην Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς το δελτίο Τύπου αναφέρει ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του προς τον σύλλογο, στον οποίον βρίσκεται από πέρσι. Η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Βλιώρα.

Ο Γιώργος Βλιώρας επανέρχεται στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, μετά την καθοριστική συμβολή του στην επάνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) από το 1991, καθοδήγησε προπονητικά τις ομάδες της Νίκης Βόλου, του Α.Σ. Ίωνα, του Γ.Σ. Ανάληψη και για τρεις αγωνιστικές σεζόν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στη φετινή χρονιά ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Αγριάς B.C., επιλογή που θα ακολουθήσει, συνεπής στη δέσμευσή του.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει τον Γιώργο Βλιώρα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επιλογή του να στηρίξει τον σύλλογο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Αγριάς Β.C. για την κατανόηση που έδειξε απέναντι στην επιλογή του Γιώργου Βλιώρα να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχεται δε, καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας της Αγριάς, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.