Επιστροφή της Έφης Φλώρου στη Νίκη Βόλου

Mεετά από τρία χρόνια στον ΓΣ Τρικάλων, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έκανε γνωστό ότι η αθλήτρια Έφη Φλώρου επιστρέφει στις τάξεις των «κυανόλευκων».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, γεννημένη το 1999, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Έφη Φλώρου έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή από τον Γ.Σ. Τρικάλων όπου βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από συντονισμένες ενέργειες του εφόρου του τμήματος, Γιώργου Τάκη, όπως υπογραμμίζεται για μία ακόμη φορά.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και με τα χρώματα του Συλλόγου, κατέγραψε μεγάλες επιτυχίες. Είναι αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και το 2018 είχε αναδειχθεί 1η Βαλκανιονίκης στην Κ20 στα 5.000μ. στην Τουρκία και το 2016 2η Βαλκανιονίκης στην Κ18, στα 3.000μ. στην Σερβία.

Επίσης επισημαίνεται ότι: «Το τμήμα στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη» καλωσορίζει την αθλήτρια και και της εύχεται πολλές επιτυχίες και νέα ρεκόρ. Επίσης, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΓΣ Τρικάλων Ελευθέριο Σούλα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Η αθλήτρια θα προπονείται με τον προπονητή δρομικών αγωνισμάτων του τμήματος Παύλο Παρασκευόπουλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.