Επιστροφή Βουραζέρη στον Αστέρα Ριζόμυλου

Μετά από 15 χρόνια

15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Νίκος Βουραζέρης φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Ριζόμυλου, και πλέον ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο γήπεδο για λογαριασμό του.

Όπως επισημαίνει σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο σύλλογος: «Το κάλλιο αργά παρά ποτέ θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτή τη περίπτωση.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουμε αυτό που ανυπομονούσαμε καιρό, την επιστροφή του Νίκου Βουραζέρη στον Αστέρα, της ομάδας με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και του έδωσε την ώθηση να ξεκινήσει μια αξιοζήλευτη πορεία στο ερασιτεχνικό κι όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο και ήταν βασικό μέλος στη λαμπρότερη περίοδο της ιστορίας του, τη ποδοσφαιρική σεζόν 2006-07 όπου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, υπό τη καθοδήγηση του αείμνηστου Αντώνη Μάνδαλου. Έπειτα άλλα και πριν από αυτό, με θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου, αποτέλεσε για πάνω από μια δεκαετία τον στυλοβάτη της άμυνας του Ρήγα, αλλά και του Διαγόρα για μια τριετία, συμβάλλοντας σημαντικά στη άνοδο της ομάδας στην νέα Γ Εθνική.

Τελευταίοι σταθμοί ήταν ο Πρωτεσίλαος Πτελεού, το Κιλελέρ και ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου από τον οποίο αποκτήθηκε. Τον καλωσορίζουμε πίσω στον Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και συνέχιση αυτής τη αξιοζήλευτης πορείας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.