Επιτέλους νίκη έδρας με “εξάρα” για τον ΓΣΑ κόντρα στη Στυλίδα

Νίκη στην έδρα του, ύστερα από περίπου πέντε μήνες, για τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος συνέτριψε τη Στυλίδα με 6-0, “καθαρίζοντας” παράλληλα σε μεγάλο βαθμό και την υπόθεση παραμονή, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Βελιτζέλος παρέταξε την ομάδα του με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Καρρά, αριστερά τον Μπαρούτα και στο κεντρικό δίδυμο τους Παπακώστα και Ναουμίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Βέργος κι Αλεξανδρής, με τους Τσελεπή και Γκίκα να αγωνίζονται στις πτέρυγες, αλλάζοντας συνεχώς πλευρές. Τέλος, ο Κοντοβάς με τον Αναστασίου αγωνίστηκαν στην επίθεση, με τον πρώτο να έχει ρόλο περιφερειακού επιθετικού, δίπλα στον δεύτερο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα κλασικού σέντερ φορ περιοχής.

Ο Αλμυρός ήταν καταιγιστικός, είχε πάνω από 30 τελικές προσπάθειες, αρκετές κλασικές ευκαιρίες για τέρματα κι έξι γκολ, σε μία εμφάνιση, μέσω της οποίας, απέδειξε πως δεν είναι από τις ομάδες που αξίζουν να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό, απέναντι σε μία “συνδιεκδικήτρια” της παραμονής.

Ο Γ.Σ.Α. άνοιξε το σκορ στο 24′ με όμορφη κεφαλιά του Ναουμίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα. Στο 50′ ο Τσελεπής κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γκίκας, αυτήν τη φορά, κέρδισε νέο πέναλτι, με τον ίδιο εκτελεστή να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ.

Στο 75′, ο Στέλιος Αλεξανδρής πέτυχε το 4-0 με εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Μήτσου βγήκε εκτός εστίας, προκειμένου να ανακόψει επιθετική προσπάθεια για τον Αλμυρό, απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον μέσο του Αλμυρού, ο οποίος από πλάγια θέση κι αρκετά μακρινή απόσταση “κρέμασε” τον αντίπαλο πορτιέρε, για το τέταρτο τέρμα της ημέρας.

Στο 82′, ο Αλμυρός πέτυχε και πέμπτο τέρμα. Ο Καρράς ανέβηκε από τα δεξιά, σέντραρε συρτά για τον ερχόμενο Τσελεπή, με αμυντικό της Στυλίδας, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα, ένα φοβερό σουτ του νεοεισελθόντα Λουκά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, με τον Τζοβάρα, τελικά, στο 90+2′ να βάζει το “κερασάκι στην τούρτα” και να γράφει το 6-0, με πλασέ.

Γ.Σ. Αλμυρού (Βελιτζέλος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης, Βέργος (55′ Δημηνάς), Αλεξανδρής (76′ Λουκάς), Τσελεπής, Γκίκας, Κοντοβάς (63′ Ματθαίου), Αναστασίου (68′ Τζοβάρας)

A.O. Στυλίδας (Αλεξίου): Μήτσου, Ξεζόνωτος, Καββαδίας, Ζωγράφος, Μάγιος, Ακασού, Λιανός, Κουφιώτης Αλεξ., Μανιάς, Βαρυπάτης, Ντοράντο

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.