Επιτυχία για τους σκοπευτικούς αγώνες εφέδρων αξιωματικών στο Βόλο

Στις 13/10/2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Βόλο οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το βράδυ της προηγουμένης μέρας στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε γνωριμία όλων των αθλητών, ενημέρωση με διαδραστικό τρόπο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για την ιστορία των Πανελληνίων Σκοπευτικών Αγώνων Εφέδρων Αξιωματικών οι οποίοι ξεκίνησαν το 2017 καθώς και ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας για το 2019. Εκτός των αθλητών με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση και η Ανωτάτη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών με τον Πρόεδρό της Δρ. Φίλιππο Γρ. Κωσταρά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Θρασύβουλο Λαδόπουλο, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας.

Την συνεστίαση αυτή άνοιξε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας, ο οποίος και καλωσόρισε στο Βόλο τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα της Α.Π.Ο.Ε.Α και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-εφέδρους αξιωματικούς και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους.
Με ομόφωνη απόφαση του Προέδρου & του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας ο Πρόεδρος απένειμε στον Δρ. Φίλιππο Κωσταρά, την ανωτάτη τιμητική διάκριση του Συνδέσμου μας, το Αργυρούν Μετάλλιο μετά Διπλώματος, για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του, στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών καθώς και την αθλοθέτηση κυπέλλων στους αγώνες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών τελούν υπό την αιγίδα της Α.Π.Ο.Ε.Α και της ΣΚ.Ο.Ε. (Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος).

Στις 13/10/2019 και από ώρα 09.00 έως 14.00 πραγματοποιήθηκαν οι σκοπευτικοί αγώνες στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου. Τους αθλητές υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Σ.Β. κ. Δημήτριος Καρπίδας και ο προπονητής κ. Νικόλαος Μίχας όπου του καλωσόρισαν και τους ενημέρωσαν για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες βολής. Έγιναν δύο κατηγορίες πρώτη με πυροβόλο πιστόλι 0,22 και η δεύτερη με πυροβόλο πιστόλι 9mm.
Στο πιστόλι 0,22 1ος ήρθε ο Ανδρινός Στέφανος 334/400 ΣΕΑΝ Μαγνησίας, 2ος Φώτου Βασίλειος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 276/400, 3ος Τσούπας Γεώργιος ΣΕΑΝ Μαγνησίας 189/400.
Στο πιστόλι 9mm 1ος Ανδρινός Στέφανος 234/400 ΣΕΑΝ Μαγνησίας, 2ος Φωκάς Μιχάλης ΣΕΑΝ Λάρισας 90/400, 3ος Λαδόπουλος Θρασύβουλος ΣΕΑΝ Αθηνών 81/400.
Στο ομαδικό αγώνισμα 0,22 πρώτος αναδείχτηκε ο Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας με σκορ 799/1200.
Διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και αναμνηστικά διπλώματα εδόθησαν σε όλους τους ΣΕΑΝ που παρέστησαν που ήταν Αθηνών, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Σερρών, Φωκίδας.

Στη τελετή απονομής, μετάλλια και διπλώματα απένειμαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μαγνησίας & Β. Σποράδων κ. Γρ. Ιγγλέσης, ο Διοικητής 64 Μ.Ε. Σχης (ΠΒ) κ. Ζάχος Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Δρ. Φίλιππος Κωσταράς, ο Γεν Γραμματέας της ΑΠΟΕΑ κ. Θρ. Λαδόπουλος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΠΟΕΑ κ. Παν. Λιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καρδίτσας και μέλος της Κ.Δ.Σ της ΑΠΟΕΑ κ. Ι. Ντενησιώτης. ο Πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας τους οποίους ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστούν θερμά για την παρουσία τους στους αγώνες.
Αναλυτικά συμμετείχαν οι αθλητές Λαδόπουλος Θρ. Αθηνών, Μακρής Ι. Αθηνών, Φωκάς Μ. Λάρισας, Ανδρινός Στ. Μαγνησίας, Κοκκώσης Ι. Μαγνησίας, Ματής Απ. Μαγνησίας, Τσούπας Γ. Μαγνησίας, Φώτου Β. Μαγνησίας, Σιαφάκας Β, Μαγνησίας, Χουσέας Σταύρος Μεσσηνίας, Λιακόπουλος Π. Πειραιώς, Κυριακίδης Κ. Σερρών, Μιχαλέας Γρ. Φωκίδας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές- εφέδρους αξιωματικούς που συμμετείχαν στους Γ’ Π.Σ.Α.Ε.Α. καθώς επίσης την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Αντιπρόεδρο της κ. Δημακάκο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια στην τέλεση των αγώνων όπως και στην αθλοθέτηση κυπέλλων, τον Πρόεδρο του Σ.Σ.Β. κ. Δημήτριο Καρπίδα και τον προπονητή κ. Ν. Μίχα για την άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων με τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.