Επιτυχία και ικανοποίηση για το πρώτο τουρνουά Φιλίας του Ίωνα Βόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά Φιλίας που συνδιοργάνωσε η ομάδα του Ίωνα Βόλου μαζί με την ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς με την συμμετοχή του εφηβικού τμήματος της Νίκης Βόλου και των ανδρικών Τμημάτων του ΓΣ Αλμυρού και του ΓΣ Βόλου.

Και τις δύο μέρες έγιναν τρεις πολύ όμορφοι αγώνες με τις ομάδες να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους μέσα στο παρκέ, να βγάζουν όμορφες φάσεις και κυρίως να χαίρονται την επιστροφή στο παιχνίδι που ήταν και το κύριο νόημα του τουρνουά.

Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ίωνα Βόλου και του ΓΣ Αλμυρού ο διοργανωτής σύλλογος βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γεώργιο Κίτσιο για την προσφορά της ΕΚΠΟΛ αλλά και του ίδιου στον Αθλητισμό, αλλά και στην αθλούμενη νεολαία του τόπου.

«Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά αλλά και το ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τους υπεύθυνους του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς για την άριστη συνεργασία» καταλήγει η ανακοίνωση του Ίωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.