Επιτυχίες αθλητών του ΟΑ Μαγνησίας στο πανελλήνιο

tennis ball in tennis court

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα και στην Αριδαία.

Ο Καρπούζας Κωνσταντίνος κατέλαβε την πρώτη θέση στο μονό στην κατηγορία των 14 ετών, η Χριστοφορίδου Μαριάνθη κατέλαβε την τρίτη θέση στο μονό στην κατηγορία 16 ετών, ενώ η Καλφοπούλου Ελένα κατέλαβε την τρίτη θέση στο διπλό στην κατηγορία 12 ετών και την 8η θέση στο μονό στην ίδια κατηγορία.

Πολύ καλή παρουσία στο εν λόγω Πανελλαδικό Πρωτάθλημα είχαν και οι αθλητές Χριστοφορίδου Αναστασία που κατέλαβε την 8η θέση στο μονό, Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος, και Πράπα Αγγελική.

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης, ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Καρπούζας και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ. Αξελό Κωνσταντίνο και κ. Νίκο Παρασχάκη. Επίσης ευχαριστούν τους γονείς όλων των αθλητών του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση και την διαρκή υποστήριξη που δείχνουν, με την συνεχόμενη συμμετοχή των παιδιών τους στους αγώνες που διεξάγονται σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Τα διοικητικά στελέχη και οι προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.