Επιτυχίες για τη Νίκη στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου στα Τρίκαλα

Στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου δρόμου που διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων στο αθλητικό κέντρο ”Σκαμνιές” συμμετείχε αποστολή του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

“Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες του τμήματος στίβου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την πρώτη δοκιμασία στο σκληρό αυτό αγώνα. Με τη συμμετοχή στα απαιτητικά αγωνίσματα των 2000μ. και 3000μ. βίωσαν έντονα τη διαφορά του εικονικού αγώνα και της αληθινής προσπάθειας οι 29 συμμετέχοντες αθλητές μας.

Την αυλαία άνοιξε ο Ζαμουρίδης Άγγελος στην κατηγορία Κ16 στα 3000μ. κατακτώντας την 3η θέση. Στην κατηγορία Κ18 των 3000μ. αγωνίστηκαν οι Καραγεωργοπούλου Αλίκη και Αλεξανδρίδου Δήμητρα με 7η και 10η θέση αντίστοιχα και η Παπασακελλαρίου Σταυρούλα στην κατηγορία Κ16 καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ακολούθησε το αγώνισμα των 2000μ. στην κατηγορία Κ14 με τον Τσαντερμά Γιάννη να κατακτά την 2η θέση, τον Αλεξανδρίδη Μάριο την 5η θέση, τον Σκουφογιάννη Κων/νο την 7η θέση, τον Βότσινο Νικόλαο την 11η θέση, τον Δενελάβα Άγγελο την 12η θέση, τον Δεληχρήστο Εμμανουήλ την 13η θέση, τον Σκούρα Δημήτρη την 15η θέση, τον Παρασκευόπουλο Σωτήρη την 18η θέση και τον Τσαρούχα Αριστείδη την 19η θέση.

Στο επόμενο αγώνισμα των 2000μ. στην κατηγορία Κ14 η Μήλιου Ελένη κατέκτησε την 7η θέση, η Μαυρομιχάλη Ευτυχία την 8η θέση, η Μπατζανού Κυριακή την 9η θέση, η Μεντεκίδη Ευάννα την 11η θέση, η Δεδούση Μαριλίτα την 13η θέση, η Κοτρίδη Ανδρομάχη την 15η θέση, η Ραφτοπύλου Κων/να την 17η θέση και η Προβίδα Δήμητρα την 20η θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αγώνισμα των 2000μ. όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες ανωμάλου δρόμου και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τερματίζοντας όλοι και με αξιόλογους χρόνους και αποκομίζοντας μία τεράστια εμπειρία.

Η αυλαία έκλεισε με το συναρπαστικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας των μικρών μας αθλητών και αθλητριών στα 4Χ1000μ. που έγινε για πρώτη φορά και με τη συμμετοχή δύο ομάδων από τον σύλλογο μας. Οι ομάδες ήταν μικτές αποτελούμενες από 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Έπειτα από σκληρό συναγωνισμό οι ομάδες μας μπόρεσαν και τερμάτισαν στη 2η θέση (Γκέκας Νίκος – Νικολού Ράνια – Παρασκευόπουλος Αργύρης – Κουτσιούμπα Χρυσούλα) και στην 3η θέση (Κοτίνας Απόστολος – Δενελάβα Μένια – Γεωργούλας Βασίλης – Κακαζιάννη Βασιλική) αποκτώντας μια πολύ πλούσια εμπειρία.

Επίσης στον αγώνα της κατηγορίας Κ23 συμμετείχε στα 6000μ. και η Πανελληνιονίκης αθλήτριά μας σε ανώμαλο δρόμο Φλώρου Έφη κατακτώντας την 1η θέση, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος στις 24/2/2019.

Επισημαίνεται ότι η Έφη Φλώρου -αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»- λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε στο Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και για κάθε θέση με διάκριση που καταλαμβάνει, οι βαθμοί ισομοιράζονται στους δύο συλλόγους.

Η αποστολή των αθλητών μας μετακινήθηκε με λεωφορείο και συνοδεύτηκε από τους προπονητές μας Παύλο Παρασκευόπουλο και Βάσω Κολλυμένου καθώς και από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργο Τάκη και Δημήτρη Μπατζανό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, η Διοικούσα Επιτροπή και οι προπονητές ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους και ενσωματώθηκαν στην ομάδα μας, δίνοντας το δυνατό παρών και το χειροκρότημα τους για την εμψύχωση όλων των αθλητών μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.