Επιτυχίες στη Σλοβενία για τον ΕΟΣ Βόλου και διοργάνωση αγώνων στο Πήλιο

Στους αγώνες Παμπαίδων- Παγκορασίδων, που διοργάνωσε στο Χιονοδρομικό του Πηλίου και στις επιτυχίες των αθλητών του στη Σλοβενία αναφέρεται δελτίο Τύπου του ΕΟΣ Βόλου.

«Στο χιονοδρομικό κέντρο ΠΗΛΙΟΥ βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Βόλου, το Σαββατοκύριακο 9-10/2/2019. Τα αστεράκια που γεννήθηκαν το 2007-2008, αγωνίστηκαν στο περιφερειακό αγώνα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Νότιας Περιφέρειας στο παιδικό γιγαντιαίο και το combi.

Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στην προπονήτρια τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.

Ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τους Ιατρούς κ.κ. Γεώργιο Καπότση και  Σκιαθίτη Παναγιώτη για την αγάπη και την αφοσίωση τους προς το σύλλογο μας και την οποία αποδεικνύουν με την αφιλοκερδή προσφορά των ιατρικών τους υπηρεσιών προς τους αθλητές μας.

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, με πραγματική αυταπάρνηση. Επίσης τον πρόεδρο και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το HOTEL TASIA (κ. Κοκκίνη) που παραχώρησε την αίθουσα για τη σύσκεψη των αρχηγών και την εταιρία Αναψυκτικών ΕΨΑ.

Αναλυτικά:

Στο αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 4ος Παπαδιότης Ορέστης, 8ος Καυκάς Αλέξανδρος, 25ος Καϊρας Χρίστος.

Κατηγορία παγκορασίδων: 11η Γκοντουρά Μαρίνα, 16η Τσαντού Χριστίνα, 19η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 5ος Παπαδιότης Ορέστης, 6ος Καυκάς Αλέξανδρος, 23ος Καϊρας Χρήστος.

Κατηγορία παγκορασίδων: 3η Γκοντουρά Μαρίνα, 11η Τσαντού Χριστίνα, 17η Παπακυρίτση Βερονίκη και 21η Βαλιάτζα Φάνη.

Αγώνες στη Σλοβενία

Μεγάλη διάκριση για τον Ασβεστά Δημήτριο και την Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα στον διεθνούς φήμης αγώνα Αλπικού σκι παίδων στη SkofiaLoka της Σλοβενίας, που έχει ιστορία 44 χρόνων και συμμετέχουν οι αυριανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα στο αγώνισμα του Σλάλομ ο Δημήτρης Ασβεστάς κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα 68 συμμετέχοντες και απείχε από το βάθρο μόλις 1.40 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας αθλητές από παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέττα κατέλαβε την 18η θέση, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση ανάμεσα σε 50 αθλήτριες και απείχε από την κορυφή 8,63 sec.

Οι δύο αθλητές μας μαζί με τους μικρότερους της ομάδας, οι οποίοι κερδίζουν εμπειρίες (Παπακριβο Βασίλη , Κλαψόπουλο Γιώργο, Βουγιούκα Απόστολο και Κορολή Βασίλη) θα αγωνιστούν 12-13/2 στο Zagreb σε αντίστοιχο αγώνα παίδων.