Επιτυχίες των τζουντόκα του Ολυμπιακού Β. στο ΡΑΝΤΟΡΙ ΚΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στον Βόλο την Κυριακή 19 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ οι αγώνες Τζούντο ΡΑΝΤΟΡΙ ΚΑΠ, που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας.

Στη διοργάνωση συμμετείχε πλήθος αθλητών του Τζούντο από τον Βόλο και από άλλες πόλεις. Το τμήμα Τζούντο του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκπροσωπήθηκε σ’ αυτή τη γιορτή του αθλήματος από τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και τους νεαρούς αθλητές Νίτα Ευάγγελο, Δίκητο Κωνσταντίνο και Φράγκο Χαράλαμπο, οι οποίοι και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν: ο Νίτας Ευάγγελος κατετάγη δεύτερος και οι Φράγκος Χ. και Δίκητος Κ. τρίτοι.

Ο στόχος και αυτής της συμμετοχής του τμήματος Τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ήταν η απόκτηση εμπειρίας μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους αθλητές και η ενδυνάμωση της σχέσης τους με το άθλημα.

Το τμήμα Τζούντο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες και αγώνες που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις για το άθλημα, αξιοποιώντας τις τεχνικές που διδάσκονται στις προπονήσεις που διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου στο 8ο Γυμνάσιο καθημερινά από τις 18.00-21.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.