Επιτυχίες του ΕΟΣ Αλμυρού στην αγωνιστική αναρρίχηση

Στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε ο 15ος Περιφερειακός αγώνας Δυσκολίας Βορείου Ελλάδος της ΕΟΟΑ, σε συνθήκες Covid-19, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο διήμερος αγώνας ήταν και προκριματικός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βόλο τον Οκτώβριο. Ο ΕΟΣ Αλμυρού ήταν παρών στον αγώνα με τρεις αθλητές του.

Την 1η ημέρα συμμετείχαν η Ηλέκτρα Παπανάτσιου και η Φωτεινή Βέργα στην κατηγορία «Κορασίδες Α», ενώ τη 2η ημέρα ο Δημήτρης Καλλίκας στην κατηγορία «Νέοι Α». Αν και το διάστημα προετοιμασίας των αθλητών του ΕΟΣ Αλμυρού ήταν σύντομο, εντούτοις και οι τρεις τους είχαν πολύ καλή παρουσία η οποία μεταφράστηκε στη 2η θέση για τον Δημήτρη Καλλίκα, στην 3η θέση για την Ηλέκτρα Παπανάτσιου και στην 7η θέση για την Φωτεινή Βέργα. Και οι τρεις αθλητές του ΕΟΣ Αλμυρού πέρασαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την διάκρισή τους και φυσικά την προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως επισημαίνει η διοίκηση του συλλόγου.

Στον αγώνα συμμετείχαν σωματεία από Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Προσοτσάνη, Αριδαία, Αλμυρό, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Βόλο, Φλώρινα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Κομοτηνή με τους περισσότερους από τους αθλητές τους.

Την αποστολή του ΕΟΣ Αλμυρού συνόδευσαν ως προπονητής και αρχηγός αποστολής ο κ. Νίκος Μαργωμένος και ο κ. Άγγελος Μπράβος, παρουσία και των γονέων των αθλητών. Επόμενο ραντεβού δίνεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.