Eπιτυχίες του ΕΟΣ Βόλου στη Βασιλίτσα

Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις έκαναν οι αθλητές-τριες του ΕΟΣ Βόλου στους διεθνείς αγώνες και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκαν στη Βασιλίτσα Γρεβενών, με μεγάλες πρωταγωνίστριες τις Μένια Τσιόβολου και Μαρινίτα Καλτσογιάννη, που επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την κυριαρχία τους, ενώ ο συνολικός απολογισμός φτάνει τα έξι κύπελλα και εννέα μετάλλια.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ευριδίκη Δημητρώφ και Δημήτρης Ασβεστάς επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό και τεχνικό τους επίπεδο. Επίσης ικανοποίηση προκάλεσε και η επιστροφή του Σταύρου Τσιόβολου μετά από αρκετό καιρό, όπως και τα αποτελέσματά του στους αγώνες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πίστα Ελιμεία με συμμετοχή περίπου 60 αθλητών σε μία άριστη οργανωτικά διοργάνωση από τον ΧΟΣ Γρεβενών και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στης πρώτες θέσεις δίνοντας βαθμούς στον Σύλλογο.

Το Δ.Σ και η Τεχνική Επιτροπή τους ευχαριστεί τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθως και τον αρχηγό αποστολής, Γιώργο Καλτσογιάννη. «Ήταν μια δύσκολη αθλητική χρονιά, είμαστε υπερήφανοι για ό,τι καταφέρανε» αναφέρει ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.