Επιτυχίες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. σε αγώνες Ιππικής δεξιοτεχνίας

Σε αγώνες εμποδίων το σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου

 

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου, ομάδα αμαζόνων του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συμμετείχε στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που δημοσιεύουμε παρακάτω, αναφέρει τα εξής:
«Τα αποτελέσματα δικαίωσαν την προπονήτρια – Αμίλια Ανετοπούλου – και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι η συστηματική και σκληρή δουλειά που γίνεται στον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. σε συνδυασμό με την επιμονή και υπομονή των αθλητών οδηγούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα:
Η Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis που συμμετείχε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο άλογο σε αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας πήρε την 5η θέση στην κατηγορία Α3 παίδων το Σάββατο και την 4η θέση στην ίδια κατηγορία την Κυριακή.
Η Μ. Μουστάκα με τον ίππο Happy Day η οποία επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο άλογο κατέκτησε τρεις πρωτιές και κύπελλα στην κατηγορία Α1 των δύο ημερών και στην κατηγορία Α3 της Κυριακής, ενώ έχασε τη συμμετοχή της στη Α3 του Σαββάτου λόγω προβλήματος με τον εξοπλισμό του ίππου.


Η Χ. Χρυσικού με τον ίππο Reportero για ακόμη μια φορά έκανε δυναμική εμφάνιση κατακτώντας τις περισσότερες πρώτες θέσεις. Αγωνίστηκε σε τέσσερις κατηγορίες και πρώτευσε στις τρεις από αυτές. Πιο αναλυτικά κέρδισε την κατηγορία Α4 των δυο ημερών ενώ στην κατηγορία Α6 την πρώτη μέρα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και την Κυριακή κέρδισε την πρώτη θέση και το κύπελλο.
Στον αγώνα συμμετείχε και η προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου με δύο άλογα. Με τον Ionas Capitol που είναι νεαρός ίππος και συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην κατηγορία Β7 κατέλαβε την 3η το Σάββατο και τη 2η θέση την Κυριακή, ενώ παράλληλα με τον πεπειραμένο πλέον ίππο Fresco van deVossecant έτρεξε τις ανώτερες κατηγορίες των δυο ημερών βραβεύτηκε με κύπελλο καταλαμβάνοντας ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και εξαιρετικές κριτικές.
Η αθλητική ομάδα του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. επιμένει στην πορεία που χάραξε εδώ και κάποια χρόνια και συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας στους αγώνες ιππασίας της Βορείου Ελλάδος.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου αναμένεται να συμμετάσχει σε αγώνες εμποδίων στη Θεσσαλονίκη. Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. ευχαριστεί τους αθλητές και την προπονήτρια για την συμμετοχή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στη σεζόν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.