Επιτυχίες του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Σε αγώνες στην Κεφαλονιά και στη Λάρισα

Συγκομιδή… μεταλλίων έκανε το τμήμα κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου σε αγώνες που μετείχε σε Κεφαλονιά και Λάρισα. Οι αγώνες διεξήχθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου και είχαν πρωταγωνιστές για τον βολιώτικο σύλλογο τους Θωμά Λουκάκη, Αλέξανδρο Μιαρίτη και Αριέτα Γκουντούλα. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Συλλόγου, για τις παραπάνω επιτυχίες, αναφέρει τα εξής:
«Σε ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο 28 -29 Μαΐου το τμήμα κολύμβησης συμμετείχε με αθλητές σε δυο αθλητικές διοργανώσεις.


Συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα ανοικτής θάλασσας στην τεχνική κολύμβηση ο αθλητής μας Λουκάκης Θωμάς και κατέκτησε στα δυο αγωνίσματα που συμμετείχε, ένα χρυσό μετάλλιο στα 1.000μ. με μονοπέδιλο και ένα ασημένιο στα 1.000μ με διπλά πέδιλα. Στην Κεφαλονιά τα παιδιά συνόδευσε ο προπονητής μας κ. Γρηγόρης Καλαΐτζογλίδης.
Τις ίδιες ημέρες στη Λάρισα το τμήμα συμμετείχε και στα 28 Ιπποκράτεια κλασικής κολύμβησης και οι αθλητές που συμμετείχαν κατέκτησαν, έξι μετάλλια.
Συγκεκριμένα ο Μιαρίτης Αλέξανδρος κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο που συμμετείχε και η αθλήτρια μας Γκουντούλα Αριέτα με τέσσερα μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) στα αγωνίσματα που συμμετείχε. Στη Λάρισα τα παιδιά συνόδευσε η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου.


Παράλληλα με τους αγώνες στη Λάρισα διοργανώθηκε και η σχολή κριτών χρονομετρών της ΚΟΕ στην οποία συμμετείχαν τρία παιδιά της ομάδας μας, προκειμένου να αποκτήσουν την επαρκή γνώση και πιστοποίηση, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται με την ιδιότητα αυτή σε αγώνες από μια άλλη θέση ευθύνης. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος συγχαίρει θερμά όλους για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε Θεσσαλονίκη (τεχνική κολύμβηση) και Βόλο (προαγωνιστική κλασικής κολύμβησης) αντίστοιχα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.