Επιτυχημένη παρουσία του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης στο φεστιβάλ ακαδημιών ΟΠΑΠ

Στην παρουσία του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου στη γιορτή Αθλητισμού, που έγινε από τον ΟΠΑΠ στο Πανθεσσαλικό, αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ, που φιλοξενήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου.

Το Σάββατο, η ακαδημία της Νίκης Βόλου συμμετείχε στο φεστιβάλ των ακαδημιών του Νομού μας, όπου οι μικροί αθλητές των άλλων ακαδημιών παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ποδηλατικές δεξιότητες σε τεχνική πίστα που στήθηκε στο ταρτάν του γηπέδου και χειροκρότησαν τους αθλητές μας.

Την Κυριακή, στήθηκε μια σχετικά εύκολη ποδηλατική πίστα, που την δοκίμασαν οι 900 μικροί αθλητές που μας τίμησαν με τις ακαδημίες τους από όλη τη χώρα. Τα παιδιά παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, λόγω έντονης ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν τα χειροκροτήματα των συνοδών και των γονέων τους.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας “ΥΙΟΙ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ” για την ευγενική χορηγία των καινούργιων ποδηλάτων της Ελληνικής IDEAL BIKES, τα οποία παρότι «ζορίστηκαν» από τους μικρούς μας φίλους, δούλεψαν άψογα χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας και υπεύθυνο του καταστήματος “ΠΟΔΗΛΑΤΟΚΟΣΜΟΣ” ΚοΧρυσοχού Δημήτριο, για τη βοήθειά του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους υπευθύνους όλων των ακαδημιών αθλημάτων, που τήρησαν την τάξη, ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.