Επιτυχημένο το αγωνιστικό σεμινάριο καράτε στην Αγριά (photos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αγωνιστικό σεμινάριο καράτε που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς την Κυριακή 24/3/2024.
Διοργανωτές σύλλογοι ήταν ο Α.Σ. ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥOKUSHIN KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ.
Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πήγασος: “Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο δάσκαλος Άρης Κραβαρίτης με τεράστια εμπειρία ως αθλητής, προπονητής, σε εθνικές ομάδες και δάσκαλος πολλών παγκόσμιων πρωταθλητών και προπονητών.
Η παρουσίαση της νέας τεχνοτροπίας της ΕΛΟΚ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ και κανονισμών διαιτησίας πραγματοποιήθηκε από τους αντιπροσώπους των συστημάτων KYOKUSHINKAI και SHIDOKAN shihan Στεφάνου Ιωάννη, shihan Κατσούρα Λήο και shihan Αϊστρατή Γεωργία.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν προπονητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και συλλόγων της Ελληνικής οργάνωσης Shidokan, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις.
Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την παρουσία και προσφορά τους η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και ο αντιδήμαρχος Γάτος Σπύρος.
Με τιμητική πλακέτα βραβεύθηκε επίσης από τους διοργανωτές συλλόγους ο δάσκαλος Άρης Κραβαρίτης για την παρουσία και μακροχρόνια προσφορά του στο άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ.
Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Shinkyokushinkai Κarate Shihan Κοσμίδης Γεώργιος κι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Union Kyokushinkai shihan Κατρουλης Βασίλειος.
Βοηθός του δασκάλου Κραβαρίτη ήταν ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Καράτε κεντρικής Ελλάδος sensei Κρίσιλας Ιωάννης.
Την οργάνωση επιμελήθηκαν, σε άψογη συνεργασία με τον συνδιοργανωτή σύλλογο, ο προπονητής του, shihan Κατσούρας Δημήτρης και shihan Αϊστρατή Γεωργία από τον Πήγασο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό Καραγιάννη Δημήτριο στη ΛΕΣΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, στον κο Πέτρο Γαβαλά και στη χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα, που εξασφάλισαν την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.