Ο Σωτήρης Πετσιμέρης γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης
Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του "magnesiasports"

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του «magnesiasports», ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου -λίγες ώρες αργότερα- ανακοίνωνε την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης σχετικά με την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο γυμναστή, αναφέρει τα εξής:
«Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας μας. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο. Κατέχει επίσης το δίπλωμα του Προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B.
Έχει εργαστεί ως προπονητής και γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγία Αννα, Αγία Παρασκευή, Εθνικό Βόλου, ΑΠΟΒ, Αργώ, ΑΕ Λεχωνίων, Μαγνησιακό, Τοξότη και Σαρακηνό..
Με την προσθήκη του ικανού γυμναστή η Διοίκηση του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συνεχίζει την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Καλώς ήρθες Σωτήρη Πετσιμέρη στην ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.