Επιβεβαίωση ή διάψευση σεναρίων στις γενικές συνελεύσεις της Νίκης

Στις 12 και 18 Ιουνίου

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τη σύγκληση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ερχόμενης Τετάρτης (12/6).

Σ’ αυτήν θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί από τον ίδιο τον Στέργιο Φάτση το σενάριο περί αποχώρησής του από την προεδρία, που συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα, ενώ θα ανακοινωθεί και ημερομηνία για τις εκλογές του συλλόγου.

Σενάρια υπάρχουν και για την ΠΑΕ Νίκη και κατ’ αναλογία θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν στη γενική συνέλευση των μετόχων την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Ένα από αυτά λέει ότι η Περιφέρεια είναι θετική μετά και την επιτόπια επίσκεψη του Περιφερειάρχη, κ. Δημήτρη Κουρέτα, στο «Παντελής Μαγουλάς», ώστε να αναλάβει τις εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα και μετατροπής του από πλαστικό σε φυσικό μέχρι περίπου τα μέσα Αυγούστου, προκειμένου παράλληλα η ίδια η ΠΑΕ να προβεί και σε άλλες απαιτούμενες εργασίες που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων το ιστορικό γήπεδο των κυανόλευκων για τη Super League 2.

Θυμίζουμε ότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, ώστε το «Παντελής Μαγουλάς» να αποτελέσει την έδρα της Νίκης για τη νέα χρονιά, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα πού θα αγωνίζεται η ομάδα λόγω της εχθρικής στάσης της δημοτικής αρχής.

Πιθανώς στη Γ.Σ. των μετόχων θα ξεκαθαρίσει και το σενάριο που φέρνει τον Στέφανο Ξηροφώτο στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για το αν ο Βασίλης Βενέτης θα συνεχίσει να είναι το ίδιο ενεργός στα διοικητικά, χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί κάποιος να μιλήσει με βεβαιότητα γι’ αυτό.

 Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.