Επιβεβαίωση «Μagnesiasports»: Επίσημες οι τέσσερις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό βόλου

Παραμένουν οι Φιλίποβιτς, Ξενοδόχοφ, Παπακώστας και Κατσούκης

Ήδη στο χθεσινό ρεπορτάζ του «Μagnesiasports» τονίσαμε ότι τέσσερις παίκτες ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει πλήρως το ότι οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, Γιώργος Παπακώστας και Χρήστος Κατσούκης παραμένουν «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΕ τονίζει για τον Φιλίποβιτς αρχικά ότι ήταν και επιθυμία του Γιώργου Βαζάκα ο 29χρονος στόπερ να παραμείνει στην ομάδα με τον έμπειρο τεχνικό να τον γνωρίζει από το πέρασμα του από τον Ασπρόπυργο από τον οποίο και ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι.

Από την άλλη, τονίζει ότι ο Ξενοδόχοφ θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά τη σημαντική ενίσχυση που προσέφερε στην συγκεκριμένη θέση την τελευταία σεζόν.

Για τον Γιώργο Παπακώστα σημειώνεται ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει και φέτος να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε νέα παιδιά και ειδικά σε παιδιά που είναι από την πόλη του Βόλου, ενώ για τον Χρήστο Κατσούκη τονίζει ότι είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ομάδα Παίδων, αποτελώντας μάλιστα και αρχηγό της ομάδας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2» καταλήγει η ανακοίνωση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.