ΕΠΟ: Άλλαξε η ποινή για μη αδειοδότηση, «όχι» από Γραμμένο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε (15-2 ψήφοι) την αλλαγή ποινής για τις ΠΑΕ που δεν εξασφαλίζουν άδεια, κάτι που ενδιέφερε άμεσα τον Παναθηναϊκό και ίσως τον Πανιώνιο, οι οποίοι για φέτος γλιτώνουν τον υποβιβασμό, αφού αυτή ήταν η προβλεπόμενη ποινή.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν την παραμικρή ελπίδα με βάση τα στοιχεία που είχαν προσκομίσει, ενώ οι «κυανέρυθροι» αισιοδοξούν ότι η κατάσταση θα ανατραπεί στο δεύτερο βαθμό.

Να υπογραμμιστεί όμως ότι ακόμη κι έτσι η κατάσταση μόνο ευνοϊκή δεν είναι για τους μη αδειοδοτηθέντες συλλόγους, αφού θα ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και περιορισμό μεταγραφών.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, κι αυτό έχει τη σημασία του, ότι δύο από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ψήφισαν κατά της αλλαγής της ποινής, ενώ δυσαρέσκεια εξέφρασαν και τα μέλη της FIFA!

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, και το μέλος της Επιτροπής, Εντουάρντο Ντερβίσι, οι οποίοι παρίσταντο στη συνεδρίαση, αποχώρησαν όταν ξεκίνησε η συζήτηση του θέματος!

Όπως ανέφεραν κατά την έξοδό τους, το θέμα είναι εσωτερικό και θα έπρεπε να αποχωρήσουν για να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, παρότι αρχικά είχαν θεωρήσει σκόπιμο να παρίστανται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.