ΕΠΟ: Αναβολή της απόφασης για την αναδιάρθρωση

Ενώ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα το θέμα των αναδιάρθρωσης των ποδοσφαιρικών κατηγοριών, ήρθε η απόφαση της Super League να μην δεχθεί αύξηση του αριθμού των ομάδων στην πρώτη κατηγορία, και κάπως έτσι ανετράπησαν τα σχέδια της Ομοσπονδίας. Η συζήτηση και οι αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα μετατίθενται λοιπόν χρονικά, με την αβεβαιότητα να συνεχίζεται για τις ομάδες της Super League 2 και της Football League.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη αναβολή ήρθε μετά το τελεσίγραφο της Super League η οποία νωρίτερα τέθηκε κατά της αναδιάρθρωσης, τονίζοντας πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πάρει τη σχετική απόφαση. Κάπως έτσι καθυστερεί και η υλοποίηση του σχεδιασμού των ομάδων, αφού ακόμη κανείς δεν μπορεί να ξέρει επισήμως τα δεδομένα που θα ισχύουν. Ειδικά οι ομάδες της Football League, συμπεριλαμβανομένων των Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου, δεν ξέρουν ούτε την κατηγορία, ούτε καν τον αριθμό των ξένων που θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους και ενώ προετοιμάζονται για την έναρξη των προπονήσεων.

Τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο εύκολα αν η Super League δεχόταν να υπάρχουν 16 ή και 18 ομάδες στις τάξεις της, ωστόσο το σενάριο για δύο ομίλους σε επίπεδο Super League 2 με απορρόφηση της Football League παραμένει στο προσκήνιο και ακόμη μπορεί να υλοποιηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.