ΕΠΟ: Παραιτήθηκε ο Καλφόγλου

Την παραίτησή του από την ελληνική διαιτησία υπέβαλλε στην Κεντρική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Γιώργος Καλφόγλου.

Ο βοηθός διαιτητή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του νικητήριου γκολ του «δικεφάλου του Βορρά» Πέδρο Ενρίκε, με αποτέλεσμα να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, μιας κι από το τέρμα αυτό στο 86΄ κρίθηκε η αναμέτρηση (2-1).

Με επιστολή του προς την ΕΠΟ ο Γιώργος Καλφόγλου έκανε πράξη τα όσα είχε πει μετά το ματς, όταν και διαπίστωσε και ο ίδιος το μεγάλο λάθος του, και υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία κι έγινε αποδεκτή από την Ομοσπονδία.

Η ενημέρωση της ΠΔ της ΕΠΟ: «Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.