Επόμενη στάση… Σκιάθος για το 3on3 του ΠΣΑΚΚ

Από 3 έως και 5 Ιουνίου

Τη Σκιάθο θα επισκεφθούν το τριήμερο 3-4 και 5 Ιουνίου τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, ενόψει του τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» ΟΠΑΠ.

Μετά τα δύο πρώτα επιτυχημένα όπως τα χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμους τουρνουά σε Ασπρόπυργο και Νίκαια, σειρά παίρνει το πανέμορφο νησί των Σποράδων και στο 1ο Δημοτικό σχολείο όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, μπαίνουν οι τελευταίες… πινελιές.

«Ο θεσμός των 3on3 που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, κάθε χρόνο γιγαντώνεται και μεγαλύτερη απόδειξη από τη δυναμική παρουσία του κόσμου δεν υπάρχει.  Αυτή την εβδομάδα θα ταξιδέψουμε για τη Σκιάθο, ένα πολύ όμορφο νησί, ο κόσμος του οποίου, μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αλλά και να γνωρίσει, επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή και να έρθουν να παίξουν μαζί μας», δήλωσε ο ταμίας του ΠΣΑΚΚ Φώτης Βασιλόπουλος.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων και ο ΕΣΑΚΕ, με συμπαίκτες το «Όραμα Ελπίδας», τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο link https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.