Έπτα “μικροί” εντάσσονται στην προετοιμασία της Νίκης

O Νίκος Χατζηιωάννου είναι ένας από τους επτά "μικρούς"

Επτά παίκτες νεαρής ηλικίας, οι έξι από το Αθλητικό Κολλέγιο της Νίκης Βόλου συν τον Κουτσούκη, που ήταν πέρσι μέλος της πρώτης ομάδας, ανεβαίνουν από σήμερα στην Πορταριά, για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και να αξιολογηθούν από τον Ισαάκ Χοβέ. Η ανακοίνωση:

“Η οικογένεια της Νίκης Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως στην προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην Πορταριά του Πηλίου, θα ενσωματωθούν την Πέμπτη το απόγευμα οι νεαροί Γιώργος Φλώρος, Αλέκος Σεφερκόλλι, Νίκος Χατζηιωάννου, Θεόδωρος Κουκουτής, Αποστόλης Κουτσαρνάκης, Γιάννης Κουτσούκης και Κώστας Τάσσος.

Πρόκειται για ποδοσφαιρικά προϊόντα της ομάδας μας, έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τα εχέγγυα να φοράνε τη “βαριά” κυανόλευκη φανέλα και η Νίκη, τη στιγμή που ανοίγει τα “φτερά” της για τις επαγγελματικές κατηγορίες, δε θα μπορούσε να ξεχάσει τα ταλέντα που γεννήθηκαν μέσα από τα σπλάχνα της και να μην τους δώσει ακόμα μία ευκαιρία να ζήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ομάδα της καρδιάς τους. Καλή αρχή παιδιά!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.