Ερασιτεχνική Νίκη: Η πρόταση για το οικόπεδο του ΟΣΕ και η δυσαρέσκεια για τη μικρή συμμετοχή!

Ανακοίνωση για τη χθεσινή γενική συνέλευση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης της Νίκης Βόλου, κάνοντας λόγο για θετική αντιμετώπιση από την πλευρά των παρευρισκομένων της πρότασης που παρουσίασε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου για την αξιοποίηση του οικοπέδου του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε νέα γενική συνέλευση που προσδιορίστηκε για τον Οκτώβριο, θα ληφθεί η τελική απόφαση επί της προτάσεως που παρουσιάστηκε.

Τονίζεται πάντως ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Συλλόγου Στέργιος Φάτσης, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την μικρή συμμετοχή του κόσμου, αναφέροντας ότι: «Όταν υπάρχουν γεγονότα που «μυρίζουν αίμα», συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Τώρα που πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα θέματα για την αξιοποίηση ενός χώρου μεγάλης ιστορικής αξίας τόσο για τον Σύλλογο, όσο και για την Νέα Ιωνία, φαίνεται ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται και λυπάμαι πραγματικά, γιατί έχει γίνει μεγάλος αγώνας και έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες για να αξιοποιηθεί ο χώρος αυτός από τον Σύλλογο».

Πριν την έναρξη της συνέλευσης, ο κ. Φάτσης, καλωσόρισε στην οικογένεια του Συλλόγου τον Δημήτρη Παπασταύρου, ο οποίος διετέλεσε για 15 χρόνια γενικός αρχηγός στα τμήματα της ΑΕΚ κι έχει μεγάλη αγάπη για τη Νίκη Βόλου και μάλιστα ομόφωνα προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, στις ενέργειες του Συλλόγου από το 2016 μέχρι και σήμερα, στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την προηγούμενη και την τωρινή διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ και πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων, στη σύμβαση που έχει υπογραφεί και στα όσα περιλαμβάνει, αλλά και στην κωλυσιεργία από πλευράς του ΟΣΕ για την απομάκρυνση των κινητών στοιχείων και του αρχειακού υλικού που υπάρχει στο χώρο που έχει περιέλθει μετά την υπογραφή της σύμβασης προς εκμετάλλευση κι αξιοποίηση στον Σύλλογο.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Βενέτης παρουσίασαν την πρότασή τους, για την επένδυση ύψους 400 χιλιάδων ευρώ που βάσει σύμβασης είναι προγραμματισμένη να υλοποιηθεί μέσα σε πέντε χρόνια.

Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή και εκφράστηκαν θετικά, καταθέτοντας προτάσεις επί της παρουσίασης και σχετικά με τα οφέλη του Συλλόγου από μία τέτοια επένδυση.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Φάτσης, κάλεσε τα μέλη του Ερασιτέχνη να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για να αξιολογηθούν, εκτιμώντας ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου, θα είναι έτοιμη μια ολοκληρωμένη πρόταση με οικονομοτεχνικά στοιχεία, που θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και θα έρθει προς ψήφιση σε νέα Γενική Συνέλευση.