Έρχεται στην Ελλάδα Ισπανός επιτελικός για λογαριασμό της Νίκης

Ενώ την Τετάρτη στη Νέα Αγχίαλο θα γίνει η άφιξη ενός άλλου Ισπανού, του Κρουζ

Ένας παίκτης, για τον οποίον ο Χοβέ μιλά με τα καλύτερα λόγια, είναι προγραμματισμένο να έρθει σήμερα Δευτέρα στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Πρόκειται για 24χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο, για τον οποίον ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων είναι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και να ενθουσιάσει τον κόσμο με την ποιότητά του.

Με τον παίκτη, που έχει παίξει με την Εθνική Ισπανίας U17 και έχει και την εμπειρία του εξωτερικού με ομάδα της Φινλανδίας, η Νίκη τα έχει βρει, αλλά άπαντες στην ομάδα περιμένουν την ΕΠΟ να ανακοινώσει επίσημα ποιοι παίρνουν τις δύο θέσεις που μένουν κενές από Ηρακλή και Κρόνο Αργυράδων, ώστε να «κλειδώσει» η συμφωνία.

Κατά τα λοιπά, ο επίσης Ισπανός Κρουζ, που ήταν πέρσι στη Δόξα Δράμας, έχει βγάλει εισιτήριο για την Τετάρτη 21 Αυγούστου και θα πετάξει μέσω Λονδίνου για τη Νέα Αγχίαλο, με σκοπό να επικυρώσει τη συμφωνία του με την ομάδα και να ενταχθεί σ’ αυτή.

Επίσης από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου θα είναι και ο βασικός φορ της ομάδας. Πρόκειται για παίκτη, που ασφαλώς τον γνωρίζει πολύ καλά ο Χοβέ. Στο ξεκίνημά του θεωρήθηκε πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά ένας τραυματισμός τον έχει πάει πίσω (διαφορετικά με την αξία που έχει δύσκολα θα ερχόταν στη Φούτμπολ Λιγκ) και πιστεύεται ότι στη Νίκη θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και θα προσφέρει τα αναμενόμενα.

Με βάση τα παραπάνω επιβεβαιώνεται και η δήλωση Ρήγα Στύλλα ότι από το κέντρο και μπροστά η Νίκη θα είναι … λάτιν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.