Έρχεται φορμαρισμένος και … τιμωρημένος ο Ντινιωτάκης

Φορμαρισμένος, αφού πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο του παιχνίδι με την Α.Ε. Μυλοποτάμου κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο (2-2 το τελικό σκορ) για τη 12η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά τιμωρημένος, αφού δέχθηκε τέταρτη κίτρινη κάρτα και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, έρχεται στον Βόλο σήμερα (16/1), για να ενταχθεί στη Νίκη ο ακραίος επιθετικός αλλά και φορ Γιάννης Ντινιωτάκης.

Η βολιώτικη ομάδα, παρότι ο παίκτης δεν έχει συμπληρώσει τα 24 χρόνια του (είναι γεννημένος στις 14/6/94) θα είναι η 11η στην καριέρα του, αφού έχει περάσει κατά σειρά από Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (Β’ Κύπρου), Ιωνικό, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Λέφσκι Κάρλοβο (Β’ Βουλγαρίας) και Α.Ε. Μυλοποτάμου. Είναι γνώστης πάντως της Γ’ Εθνικής, αφού έχει σ’ αυτήν 54 συμμετοχές με 8 γκολ.

Επίσης, η Νίκη εξετάζει την περίπτωση του Πάτροκλου Κροτσίδα. Είναι γεννημένος τον Μάιο του 1994 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει περάσει στη Γ’ Εθνική από τον Κανάρη Νενητών Χίου (11 ματς) και φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Αιολικό, με τον οποίο έκανε τέσσερις εμφανίσεις με τον Αιολικό, ενώ έχει και δύο εμφανίσεις την περσινή σεζόν με την Καλλονή στη Football League. Στα υπόψη είναι και ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής, ενώ έχει φύγει ο Βούλγαρος που μετείχε στις προπονήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.