Έρχεται ο Βερτζάγιας για τη Νίκη, που έχασε από τον Έσπερο Λαμίας

Στο τρίτο της φιλικό η Νίκη Βόλου έχασε την Κυριακή (9/9) με 87-82 (ημίχρονο 39-39) στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας από τον τοπικό Έσπερο, που θα είναι μία από τις δυνατές ομάδες του ομίλου της στη Β’ Εθνική.

Οι κυανόλευκοι ήταν μπροστά με 80-81, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν, κάτι που δεν έχει καμία σημασία, αφού η λογική ήταν μία μέρα μετά το φιλικό με τον Γ.Σ. Φαρσάλων να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής όλων των παικτών. Εξάλλου ο Λάμπρος Πρέκας δε θέλει να καταπονήσει κάποιον παίκτη του σε μία περίοδο που η κόπωση είναι μεγάλη κι αυτά που ήθελε να δει, ειδικά στο πρώτο μέρος, τα είδε.

Από κει και πέρα τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της Νίκης ο 18χρονος Άρης Βερτζάγιας, που έπαιζε στα Βριλήσσια και πέρασε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Ο Λάμπρος Πρέκας γνωρίζει τον παίκτη και από τις συστάσεις που του έχει δώσει ο Νίκος Μπουντούρης. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2, είναι γιος του παλιού καλαθοσφαιριστή και ικανού σκόρερ, Σπύρου Βερτζάγια, που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ηλυσιακό της Α2 τη δεκαετία του ’90.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.