Έρχεται στο Βόλο ο Μπίλης, δηλώνοντας άγνοια για την απόλυσή του!

Καθοδόν για την πόλη του Βόλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πρώην προπονητής των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης, τονίζοντας με αποκλειστικές δηλώσεις του στο magnesiasports, πως κανείς δεν τον έχει ενημερώσει, σχετικά με την απομάκρυνσή του κι έρχεται στην πόλη μας κανονικά, μετά το ρεπό του!

Απίστευτα πράγματα στην ποδοσφαιρική Νίκη! Ο επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Σάκης Τζήμας, με δηλώσεις του στην «Θεσσαλία Τηλεόραση» πριν από λίγο, ανακοίνωσε την απόλυση του Λεωνίδα Μπίλη και την πρόσληψη του Στέφανου Ξηροφώτου, με τον μέχρι πρότινος προπονητή των κυανόλευκων να δηλώνει πως δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν, σχετικά με την τελευταία εξέλιξη κι έρχεται στο Βόλο για να συνεχίσει τη δουλειά του!

Μάλιστα, το magnesiasportsήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή από την Αριδαία και άφησε σαφέστατες αιχμές προς το πρόσωπό του κ. Τζήμα και των όσων είπε.

Αναλυτικά:

«Εγώ δε γνωρίζω για καμία απόλυση, είμαι στο δρόμο για τον Βόλο! Δε μου έχει πει κανένας τίποτα, δε με έχει ενημερώσει κανείς. Χθες είχα το καθιερωμένο μου ρεπό και σήμερα, Τρίτη, έρχομαι στη βάση μου για να κάνω προπόνηση. Όπως καταλαβαίνετε, η κατάσταση δεν είναι «νορμάλ», υπάρχει μεγάλο διοικητικό πρόβλημα.

Τώρα ακούω, από εσάς, τα όσα είπε ο κ. Τζήμας και πραγματικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Είναι όλα αστειότητες, δε θα χαλάσω τη σοβαρότητά μου, απαντώντας. Νομίζω είναι κατανοητό πως δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, μπορείτε να ρωτήσετε και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Είναι μία απόφαση που παίρνει πάνω του ο κ. Τζήμας, χωρίς τη συγκατάθεση όλης της διοίκησης, απ’ όσο γνωρίζω. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση από κανένα, εξάλλου το συμβόλαιο που υπέγραψα το καλοκαίρι είχε συμφωνηθεί με τον Στέργιο Φάτση, όχι με τον Σάκη Τζήμα. Με αυτές τις πρακτικές, πάντως, εγώ δε θα είμαι κοντά στην κύριο αυτόν, όπως και να ‘χει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.