Ερέρα στο «Magnesiasports»: «Επιτέλους προπόνηση-Στοχεύουμε στην κορυφή»

Εδώ και κάμποσο καιρό, ο Αντρές Ερέρα αποτελεί μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μέσα Ιανουαρίου, αλλά μόλις πρόσφατα κατάφερε κι αυτός να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Παρών λοιπόν και ο Ερέρα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να μιλάει στο «Magnesiasports» και να εκφράζει τόσο την ικανοποίησή του για την επιστροφή στις προπονήσεις όσο και την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα όταν και εφόσον αρχίσει και ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα της Football League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, οπότε νιώθω κι εγώ καλά. Εμείς θέλουμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε το να είναι η ομάδα να είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας,  ώστε να βρεθούμε στην επόμενη κατηγορία» σχολίασε αρχικά ο Αντρές Ερέρα, ενώ σε ό,τι αφορά την έναρξη της νέας ουσιαστικά προετοιμασίας ανέφερε: «Μετά από τόσο καιρό είναι πολύ καλό που ξεκινάμε επιτέλους προπονήσεις. Ήταν κάτι που σίγουρα το χρειαζόμασταν…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.