Ερευνάται το Βέροια-Άρης 0-1, καμία ανησυχία στους «κίτρινους»

«Στοιχεία τέλεσης αξιόποινων πράξεων» για το παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com.
Αναλυτικά αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας dikisports.blogspot.com:
Τι ψάχνει η εισαγγελέας για το Βέροια-Άρης 0-1
Η «Δίκη» αποκαλύπτει στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για τον αγώνα Βεροιας-Άρη, ο οποίος διεξήχθη στις 23 Ιανουαρίου 2018 και ήδη ερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Στην προανακριτική διαδικασία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης προέκυψαν «στοιχεία τέλεσης αξιόποινων πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 41ΣΤ του Ν. 2725/1999».
Με έγγραφό της προς τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, η εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου είχε ζητήσει από τις 27 Αυγούστου 2018 «να διακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για αλλοίωση αποτελέσματος με επιδιωκόμενο σκοπό χρηματικό όφελος μέσω στοιχηματικών εταιρειών και όχι μόνο».

Η απάντηση του Άρη

Απάντησε η ΠΑΕ Άρης στο δημοσίευμα που κάνει λόγο για ευρήματα από την προανάκριση. Με σχετική ανακοίνωση υποστηρίζει ότι δεν ανησυχεί για όσα γράφονται και συνεχίζει:
«Η λάσπη που πετάνε κάποιοι στον ανεμιστήρα για να πλήξουν την ομάδα μας, θα επιστρέψει πάνω τους», αναφέρει.
Αναλυτικά αυτή:
Δεν ιδρώνει καθόλου το αφτί μας σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που αφορούν παιχνίδι Βέροια-ΑΡΗΣ.

Η λάσπη που πετάνε κάποιοι στον ανεμιστήρα, για να πλήξουν την ομάδα μας, θα επιστρέψει πάνω τους.
Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε. Με 10 παίκτες από το 70’ και με πέναλτι στο 90’, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας.
Επιπλέον, επειδή πρόκειται για παλιά ιστορία, η έρευνα που είχε γίνει πριν από καιρό δεν έδειξε τίποτα.
Έχουμε με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε…»