Έρευνα ΝΒΑ: Ασυμφωνία των GM των ομάδων για τον τρόπο επανεκκίνησης της σεζόν

Το ΝΒΑ βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά συνεχίζει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Έδωσε λοιπόν τον λόγο στους τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων και αποδείχθηκε ότι υπάρχει… ασυμφωνία.

Η λίγκα οργάνωσε ομαδική κλήση, κατά την διάρκεια της οποίας έκανε μία μικρή έρευνα, θέτοντας τρία σημαντικά ερωτήματα, όπου αποδείχθηκε ότι υπήρχε συμφωνία μόνο στο ένα από αυτά, αφού στα άλλα δύο οι απόψεις ήταν μοιρασμένες.

– Σε ερώτηση για το αν οι ομάδες θέλουν η σεζόν να επανεκκινήσει κατευθείαν στα playoffs ή πρώτα να γίνουν αγώνες κανονικής περιόδου οι απαντήσεις ήταν μοιρασμένες (50-50).

– Σε ερώτηση για το αν στα playoffs πρέπει το σύστημα να μείνει ίδιο με τις ομάδες χωρισμένες σε περιφέρειες ή απλώς να αγωνιστούν οι 16 ομάδες σε σύστημα 1-16 οι απαντήσεις ήταν μοιρασμένες (50-50).

– Σε ερώτηση για το αν οι τελευταίες δύο θέσεις σε κάθε περιφέρεια ενόψει των playoffs πρέπει να κριθούν με μίνι τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονταν πιο κάτω στην κατάταξη το 75% απάντησε ότι συμφωνεί.

Παρά πάντως αυτή την ασυμφωνία, οι τελικές αποφάσεις του ΝΒΑ φαίνεται ότι δεν είναι πολύ μακριά.

Sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.