Έρευνα του ΝΒΑ για Μπογκντάνοβιτς- Μπακς

Το άγχος για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι ο μόνος πονοκέφαλος για τους Μιλγουόκι Μπακς μετά την κατάρρευση της αναφερόμενης συμφωνίας sign-and-trade για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Το NBA ξεκίνησε μια έρευνα για την απόπειρα των Μπακς να εξασφαλίσουν τον παίκτη των Κινγκς σύμφωνα με τους «New York Times κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το Associated Press που υποστήριξε πως η έρευνα θα εξετάσει πως, ή εάν οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε παραμέτρους της συμφωνίας.

Το ρεπορτάζ αρχικά ανέφερε ότι το Μιλγουόκι θα αποκτούσε τους Μπογκντάνοβιτς και Τζάστιν Τζέιμς σε αντάλλαγμα για τους Ντόντε ΝτιΒιτσένζο, Ερσάν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον. Μια κίνηση που είχε ως απώτερο σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ των Μπακς και να κρατήσει ευτυχισμένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο, η συμφωνία φάνηκε να χαλάει μόλις δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της διεξαγωγής του φετινού draft, λόγω της σημαντικής «λεπτομέρειας» ότι ο Μπογκντάνοβιτς δεν ήταν σύμφωνος με την ανταλλαγή. Λίγες ώρες αργότερα αναφέρθηκε ότι ο Μπογκντάνοβιτς σκόπευε να δοκιμάσει την τύχη του ως restricted free agent.

Η έρευνα του NBA θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι λίγκα δεν πιστεύει ότι οι Μπακς δεν είχαν ποτέ επικοινωνήσει με τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος παραμένει μέλος των Κινγκς μέχρι την Παρασκευή και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.

Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί το συγκεκριμένο γεγονός, παραμένει ένα ακόμη πρόβλημα για τους Μπακς καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους για το μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.