Eρμής Βόλου: «Επιτέλους στο γήπεδο»

Την επιστροφή των νεαρών αθλητών της στο γήπεδο ανακοίνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερμή Βόλου, καθώς και το πρόγραμμα των προπονήσεων που θα ακολουθήσουν.

«Ευχαριστούμε τους γονείς και αθλητές μας για την κατανόηση και θέλουμε ως Ερμής να επισημάνουμε ότι προέχει η υγεία όλων» αναφέρει η ακαδημία στην ανακοίνωσή της και σημειώνει ότι έχοντας λάβει έγγραφη βεβαίωση από τις επίσημες Αρχές, που επιτρέπει να διεξαχθούν προπονήσεις  στο Volos Football Land, οι υπεύθυνοι είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτούν αθλητές.

Από Τρίτη 2 Ιουνίου ξεκινούν οι προπονήσεις για τους αθλητές άνω των 13 ετών, πάντοτε λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.  Πιο συγκεκριμένα οι προπονήσεις θα γίνουν την Τρίτη 2 Ιουνίου καθώς και την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 του μηνός, με ώρα προσέλευσης τις 19:15 και έναρξη στις 19:30.

Οι υπεύθυνοι του Ερμή τονίζουν επίσης: «Δεν ξεχνάμε ότι απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση για την συμμετοχή στις προπονήσεις είναι η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης ότι ο αθλητής/τρια είναι κλινικά υγιής και η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα γιατρού. Όσοι λοιπόν έχουν καθυστερήσει να εξετασθούν από γιατρό τους δίνεται χρόνος μέχρι και Δευτέρα 1 Ιουνίου.  Παρακαλώ όπως αποστείλετε την βεβαίωση γιατρού στο εξής mail, ώστε να γνωρίζουμε και ποιοι θα εισέλθουν: [email protected].

Όσοι προσέλθουν θα χρειαστεί προηγουμένως να στείλουν μήνυμα, ώστε να είναι ενήμερος ο φύλακας, όπως επίσης να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα προσωπικά πράγματα: Ατομικό νερό, ατομικό Αντισηπτικό, ατομικά ρούχα. Η αθλητική εγκατάσταση έχει φροντίσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όμως δεν είναι κακό να μας γίνει συνήθεια και η ατομική ευθύνη. Έχουμε μπει σε μία νέα κατάσταση δεδομένων και οφείλουμε να προσαρμοστούμε».

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πατάει ποδοσφαιρικό γήπεδο… επιτέλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.