ΕΣΑΚΕ: Αποσύρθηκε οριστικά ο Πανιώνιος, νέα κλήρωση με 12 ομάδες

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε μέσω τηλεδιάσκεψης στον ΕΣΑΚΕ ότι αποσύρεται από την Basket League ενώ την Παρασκευή (2/10) αναμένεται να γίνει νέα κλήρωση με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Απλούστατα ο Πανιώνιος ανακοίνωσε στο διαδικτυακό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με θέμα την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ότι αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Basket League! Όπερ και σημαίνει ότι οι 13 ομάδες έγιναν 12 και ότι θα πρέπει να γίνει εκ νέου κλήρωση ενόψει της  νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και τα playoffs αφού θεωρείται πολύ πιθανόν να υπάρξει ανακοίνωση για αλλαγή του format στην postseason.

Από την άλλη, από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από το νέο πρωτάθλημα, αυτομάτως έβγαλε τον ΕΣΑΚΕ από το πρόβλημα που… πήγε να δημιουργηθεί βάσει των όσων είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είχε πετάξει το μπαλάκι στην Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Gazzetta.gr