Αισιοδοξία για Πανθεσσαλικό στη Νίκη

Στη Νίκη τα πάντα είναι ρευστά, από το ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα μέχρι την έδρα της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φυσικά για την άνοδο στη Football League εκφράζεται από παντού η βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί, αφού η προκήρυξη και ο ΚΑΠ είναι σαφής, αλλά βεβαίως πρέπει αυτό να επιβεβαιωθεί και επίσημα, με την ΕΠΟ να ορίζει ρητά χθες στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος, την οποία δημοσιοποίησε, ότι οι ομάδες της Football League θα είναι 14.

Βέβαια, από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες ότι θα καθυστερήσει πολύ η υποβολή δήλωσης συμμετοχής των ομάδων της Γ’ Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής μπορεί μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, όπως ακούγεται, να μην έχει δηλώσει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Από την άλλη ένα θέμα που απασχολεί τη Νίκη είναι το γηπεδικό. Για το Παντελής Μαγουλάς, όποτε κι αν αρχίσουν τα έργα μέσα στο καλοκαίρι, ορίζεται μέσα στη σύμβαση ότι χρόνος παράδοσης του έργου είναι έξι μήνες, όποτε είναι βέβαιο ότι οι κυανόλευκοι δε θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν από την αρχή της χρονιάς και για αρκετό διάστημα ακόμη.

Από την άλλη σε ό,τι αφορά στο Πανθεσσαλικό, υπογράφηκε μία σύμβαση με τον ΝΠΣ Βόλος και πολύ σύντομα επισημάνθηκε η πιθανότητα για αποκλειστική χρήση του σταδίου από τη μεριά του ξενόφερτου σωματείου.

Πάντως, στη Νίκη πιστεύουν ότι βάσει της σύμβασης που έχουν υπογράψει, κανείς δεν μπορεί να τους «πετάξει» έξω από το Πανθεσσαλικό και αν γίνει αυτό, τότε θα πρέπει τα Τουριστικά Ακίνητα να αποζημιώσουν τον σύλλογο.

Το γηπεδικό πάντως δεν είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αλλά σίγουρα μαζί με την αισιοδοξία για το Πανθεσσαλικό, υπάρχει πάντα το αίσθημα της αβεβαιότητας, που θα κυριαρχήσει γενικότερα στο νικιώτικο στρατόπεδο το φετινό καλοκαίρι, αφού επίκεινται και αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι μετά την αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι και την πρόθεση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου να εμπλακεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.