«Αισιοδοξώ να είμαστε πιο συμπαγείς με τον Πιερικό»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο τεχνικός της Νίκης κ. Μπίλης τόνισε:

«Δε μένουμε στο αποτέλεσμα. Είχαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία και το ματς είχε πολλές όψεις. Μπορούσαμε να ήμασταν πιο οργανωμένοι στην άμυνα, ενώ έμεινα ευχαριστημένος από τη επιθετική λειτουργία ακόμη και στο πρώτο μέρος, παρότι χάναμε. Ο αντίπαλός μας ήταν λίγο πιο έτοιμος από μας και αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή. Έκτοτε δε μας έπιασε πανικός και κάναμε ορθολογικές επιθέσεις. Ο Αχιλλέας είναι ομάδα της μίας ευκαιρίας, καραδοκώντας να βγει στην κόντρα. Μένω ικανοποιημένος από πολλά σημεία, θέλουμε δουλειά σε άλλα.

Ήταν το πρώτο ματς που τσεκάραμε μια ενδεκάδα και είχαμε στιγμές αδράνειας στην άμυνα και καλές στιγμές επιθετικά. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στο transition, κάτι που ανήκει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και τώρα μπαίνουμε σε πιο εξειδικευμένους τομείς. Οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά να βελτιώσουμε τα θετικά στοιχεία και να μειώσουμε τα αρνητικά. Αισιοδοξώ ότι στο επόμενο φιλικό με τον Πιερικό θα είμαστε πιο συμπαγείς».

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία των νέων παιδιών απάντησε: «Είχα πει ότι τα νέα παιδιά είναι βελτιωμένα και το έδειξαν. Πέρσι Βουρδάκης, Τσιανάκας και Ματθαίου δεν μπορούσαν να σταθούν. Θέλουμε υπομονή και δουλειά. Αυτό είναι το πλάνο της Νίκης φέτος».

Επίσης για τον Ταουσιάνη, που δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει τη Νίκη την παρούσα χρονική στιγμή, και τη μεταγραφική ενίσχυση υπογράμμισε:

«Πολλά παιδιά θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε, για να δούμε τον βαθμό της ετοιμότητάς τους. Ο Ταουσιάνης ήθελε δυο-τρεις μήνες να βρει τα πατήματά του. Το μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει κλείσει και ψάχνουμε το κατάλληλο πρόσωπο που θα δέσει με την ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.