ΕΣΚΑΘ: Αγώνας μπαράζ τελικά για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Αγριά-Κεραυνός, με τον Ίλτσογλου να επιχειρεί τρίποντο

Το θέμα ανόδου και τρίτης ομάδας της Α1 ΕΣΚΑΘ στη Γ’ Εθνική άνοιξε χθες το βράδυ με ανακοίνωση της Ένωσης, ωστόσο δεν είχε διευκρινιστεί με ποιον τρόπο θα γίνει η επιλογή ανάμεσα στην ομάδα της Αγριάς και στον ΓΣ Αμπελώνα, με την ΕΣΚΑΘ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports» να επιλέγει τελικά τη λύση της διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στα δύο σύνολα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας ορίστηκε στο κλειστό των Φαρσάλων, στις 4 Ιουλίου και με ώρα έναρξης τις 17:00, αλλά ακόμη οι δύο ομάδες επισήμως δεν έχουν απαντήσει τι θα κάνουν! Για παράδειγμα η Αγριά δεν προέκρινε εξ αρχής τη λύση του αγώνα μπαράζ αλλά αυτή της κλήρωσης, θέτοντας θέμα για την ασφάλεια των παικτών, αλλά και ελλιπούς προετοιμασίας και ελλείψεων στο ρόστερ.

Ο σύλλογος πάντως θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα και θα λάβει τη σχετική απόφαση. Αν αρνηθεί, τότε απομένει στον ΓΣ Αμπελώνα ν’ αποφασίσει αν θα πάρει αυτός την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι που αποτελεί στόχο του εδώ και μερικά χρόνια, έχοντας πάντως αγωνιστεί με επιτυχία στη συγκεκριμένη κατηγορία πριν μερικά χρόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.