ΕΣΚΑΘ: Πρωταθλήματα ειδικών συνθηκών εν μέσω θέρους!

Για Παίδες, Εφήβους, Κορασίδες και Νεάνιδες

Αφού κατά κάποιον τρόπο ανοίγουν οι ακαδημίες και έχει γίνει αρκετή φασαρία για το τι μέλλει γενέσθαι με τους αθλητές που προσβλέπουν σε μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αρκετές Ενώσεις, μεταξύ αυτών και η ΕΣΚΑΘ προετοιμάζονται για πρωταθλήματα… ειδικών συνθηκών!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η ΕΣΚΑΘ καλεί τα ενδιαφερόμενα σωματεία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να φανεί πόσοι σύλλογοι και σε ποια πρωταθλήματα προτίθενται να δηλώσουν συμμετοχή. Βέβαια, αναγκαστικά η αγωνιστική δράση μετατίθεται για τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο και Ιούλιο.

Έτσι, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Mετά τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης ΦΕΚ β 1872/08/05/2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του covid 19, η ΕΣΚΑΘ αποφάσισε ότι για τα τμήματα που έχουν πανελλήνιο ενδιαφέρον (Παίδες, Έφηβοι, Κορασίδες, Νεάνιδες) τη διενέργεια πρωταθλήματος ειδικών συνθηκών με μόνο σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή, ώστε να λάβει μέρος στην προκριματική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Έτσι παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν στην Ένωση δήλωση μόνο στο mail της Ένωσης ([email protected]) μέχρι την Τετάρτη 19-5-21 προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων (ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων), τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής των αγώνων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η έναρξη των αγώνων Παίδων και Κορασίδων θα γίνει μετά την 7-6-21 ενώ Νεανίδων και εφήβων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.