ΕΣΚΑΘ: Στη Θεσσαλονίκη εναντίον της ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Μικτές

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ενώσεων στις ηλικίες U15-U16, στο Κλειστό Γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Ο δεύτερος αντίπαλος της ένωσης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ), θα είναι η ένωση ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο αγώνας των U16 θ’ αρχίσει στις 14:00 και αυτός των U15 στις 16:00. Οι αθλητές καλούνται το Σάββατο 03/12 και ώρα 9:45 πμ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο του Αλκαζάρ Λάρισας από όπου θα αναχωρήσει η αποστολή, αρχηγός της οποίας ορίστηκε ο Ζήσης Δότας.

Στο γκρουπ των γεννηθέντων το 2007 συμπεριλαμβάνονται από την πλευρά της Μαγνησίας οι Σελιτσιανιώτης (Αιολικός Βόλου) και Ανδρεαδάκης (BC Volos). Στο γκρουπ των γεννηθέντων το 2008 κλήθηκαν οι Δαλούκας (ΑΕΣ Ολυμπιονίκης Βόλου) και Παρασκευόπουλος (Elite Academy Βόλου).

Κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στον αρχηγό αποστολής υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης για την μετακίνησή του, από και προς το σημείο εκκίνησης του λεωφορείου, υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του. Επίσης θα πρέπει να έχει μαζί του την κάρτα υγείας του και θα πρέπει να προσκομίσει τον αριθμό δελτίου/ΑΜ του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.