Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ και διατήρησε το +3 από την ΑΕΚ

Με γκολ του Ενέα Μιχάι στο 90′ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε μια παλικαρίσια νίκη με 0-1, σπάζοντας το φετινό αήττητο των Πειραιωτών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που έκανε σπουδαίο ματς, παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο +3 από την ΑΕΚ και πήρε ψυχολογία με φόντο την αναμέτρηση την Ενωση ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (15/7) στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Στο 14′ ο Μπίσεσβαρ προσπάθησε να νικήσει τον Σα, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι, μετά από σέντρα του Ροντρίγκο. Στο 33′ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του τελική, με τον Σεμέδο να πιάνει κεφαλιά που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει έξι τελικές έναντι δυο του Ολυμπιακού, που έδειξε να είναι μακριά από τα φετινά του αγωνιστικά στάνταρ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα αυτή του Μιχάι αντί του Ίνγκασον. Ο Ισλανδός, που είχε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Στο 58′ ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε αντεπίθεση με τον Γιαννούλη να σουτάρει στη κίνηση πάνω από την εστία του Σα. Στο 78′ ο Χασάν, μετά από κόρνερ του Βαμπουενά έπιασε κεφαλιά, που πέρασε δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 90′, μετά από φάουλ του Στοχ, ο Ροντρίγκο έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μιχάι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 92′ ο Πασχαλάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Χασάν, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 95′ ο Χασάν σκόραρε αλλά από αντικανονική θέση, με την υπόδειξη να είναι άμεση.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σισέ, Σεμεδο, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (62′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (86′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62′ Μπρούνο), Αραμπί (79′ Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46′ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί (79′ Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72′ Στοχ), Τζόλης (79′ Λημνιός), Άκπομ (58′ Σφιντέρσκι).

Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1. Ολυμπιακός 85
  2. ΠΑΟΚ 71
  3. ΑΕΚ 68
  4. ΠΑΟ 52
  5. Άρης 41
  6. ΟΦΗ 36

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.