ΕΣΠΕΚΕΛ: Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία-νέλη της δύναμής της θα πραγματοποιήσει η ΕΣΠΕΚΕΛ σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα. Μέσω αυτής θα γίνει ενημέρωση των εκπροσώπων που θα δώσουν το «ηλεκτρονικό» παρών για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να ακολουθηθούν ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.
Μάλιστα, όπως αναμένεται να γνωστοποιηθεί στους εκπροσώπους των ομάδων, η μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα οδηγεί σε κλείσιμο των γηπέδων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αγωνιστική δράση των αντίστοιχων τμημάτων τους.
Όπως αναφέρει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Λόγω της σοβαρότητας της μη πιστής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε κλείσιμο των γηπέδων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚΕΛ καλεί όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης, σε διαδικτυακή συνάντηση με θέμα την ενημέρωση για τον COVID-19. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων των Σωματείων. Η διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 5-10-2021 στις 18.00».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.