ΕΣΠΕΚΕΛ: Η κλήρωση για τη Β’ Εθνική Ανδρών-Γυναικών

 

Για τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών ετοιμάζονται οι ομάδες βόλεϊ της Μαγνησίας, έχοντας μάθει πλέον και τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους, μετά τις σχετικές κληρώσεις της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Για τη Β’ Εθνική Ανδρών, ο ΓΣ Βόλου ξεκινά με εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λάρισα με την ΕΑΛ, ενώ η Αργώ έχει ρεπό. Ο ΓΣ Βόλου στη συνέχεια υποδέχεται τον ΑΣ Δωρίδας και ακολουθούν η αναμέτρηση με ΣΠΑ Καρδίτσας εκτός, το προβλεπόμενο ρεπό και τα παιχνίδια με Ακαδημία Τυρνάβου (εντός), Φιλαθλητικό Λαμίας (εκτός), Αργώ Βόλου (εντός), Άμιλλα (εκτός) και ΑΕΛ εντός.

Από την άλλη η Αργώ Βόλου δοκιμάζεται κατά σειρά απέναντι σε Άμιλλα (εντός), ΑΕΛ εκτός, ΕΑΛ εντός, ΑΣ Δωρίδας εκτός, ΣΠΑ Καρδίτσας εντός, μεσολαβεί το παιχνίδι με τον ΓΣ Βόλου και ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ακαδημία Τυρνάβου εντός και Φιλαθλητικό Λαμίας εκτός έδρας.

Στη Β Εθνική και στον 1ο όμιλο ο ΓΣ Αλμυρού θα υποδεχθεί την Άθλεση Λάρισας για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Φιλαθλητικό Αμπελώνα (εκτός), Δαφνησιακό (εντός) και ΣΠΑΚ (εκτός). Το ρεπό του ΓΣ Αλμυρού έχει οριστεί για την 3η αγωνιστική.

Στον 2ο όμιλο η Νίκη έχει ρεπό από την πρώτη αγωνιστική, ενώ θα υποδεχθεί στη συνέχεια την ΑΕΛ και θα ακολουθήσει η επίσκεψη στη Νίκαια Λάρισας. Στη συνέχεια υποδέχεται τον ΓΣΕ Ελασσόνας ενώ ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στη Λαμία απέναντι στη Φθία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.