ΕΣΠΕΚΕΛ: Προπόνηση για το κλιμάκιο αθλητριών βόλεϊ το Σάββατο 27/11

Από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μαρίνο Κουτσογιάννη Μαρίνο και τους συνεργάτες του, περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές Περικλή Ξύδηκαι Λευτέρη Τιρτιράκη καλούνται το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς για προπόνηση αθλήτριες συλλόγων της Μαγνησίας.

Οι κλήσεις έχουν ως εξής: Κατσίβελου Ιωάννα, Κιμουρτζάκη Βασιλική, Ιωνά Ελένη, Προφαντή Μελίνα (ΓΣ Βόλου), Μπαλάσκα Κοραλία, Πρόγιου Λυδία, Χατζηιωάννου Αποστολία, Μπάρτζου Βασιλική (Νίκη Βόλου), Γοδινοπούλου Αικατερίνη, Λόση Λαμπρινή (Ολυμπιακός Βόλου), Παΐλα Μαρκέλλα, Τσιγιάννη Κατερίνα, Παπαργύρη Αγγελική, Παπαργύρη Ελισσάβετ (Αργώ Βόλου), Νάτζιου Ελευθερία, Μακρή Βασιλική (ΓΣ Αλμυρού), Καρεπίδου Ελένη, Καρυοφύλλη Παναγιώτα (ΓΣ Σκιάθου).

Όλες οι αθλήτριες θα πρέπει να προσκομίσουν τη θεωρημένη Κάρτα Υγείας ή ιατρική βεβαίωση από δημόσιο ή ιδιώτη καρδιολόγο ή πιστοποιημένο για την συγκεκριμένη εξέταση ιατρό. Θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας για την προστασία των αθλητριών και προπονητών από την πανδημία του covid-19.

Πέραν των άλλων οδηγιών για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ, θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή των βεβαιώσεων έπειτα από τα αντίστοιχα διαγνωστικά tests.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κουτσογιάννης Μαρίνος: 6973 827 415

Ξύδης Περικλής: 6944 211 271

Τιρτιράκης Ελευθέριος: 6984 426 903

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.